Menú diari
Entrants
-
Amanida Verda, amb maduixes, formatge feta i nous
-
Arancini de speck, safrà i tòfona (croquetons de risotto amb cor de formatge taleggio)
-
Tauleta d’embutits italians i formatges variats
-
Torradetes amb patè de fetge i formatge pecorino
-
Carpaccio de tonyina fumada amb taronja, alvocat i ametlles (supl 3,50€)
-
Burrata amb mortadella IGP, pesto i festucs (supl 3,50€)
Plats
-
Tagliatelle al Pesto d’alfàbrega i pinyons
-
Macarrons a l’Arrabbiata, amb salsa de tomàquet, bitxo, formatge pecorino i julivert
-
Spaghetti a la Carbonara, amb rovell d’ou, cansalada, ceba, parmesà i pecorino
-
Albergínies a la Parmigiana, gratinades al forn amb tomàquet i formatge
-
Hamburguesa de pollastre de corral amb patates i amanida
-
Steak Tartar amb sabaió de parmesà i caponata de verdures (supl 3,50€)
– Pizza amb dos ingredients:
Pernil dolç, salame picant, xampinyons, carxofes, chevre, olives, rúcula, ceba, anxoves.
Amb suplement de 3 € pots afegir 1 d’aquests ingredients: burrata, mozzarella de bùfala,
pernil de Parma, Speck (pernil fumat), Cansalada, Mortadella igp Bolonya,
Porchetta d’Ariccia (porc rostit d’Ariccia amb herbes).
Postres
Pastís de peres i crema
Iogurt natural amb mel
Cannolo siciliano farcit de ricotta i xocolata amb festucs
*********************************************************
14,90 €
Begudo no inclosa
En cas d’al·lèrgies preguem comunicar-ho al personal.
Aquest menú és individual, i per a taules de màxim 8 comensals. Les taules es cobren completes.
Dimécres, dijous i divendres feiners al migdia.