
Entrants
-
Amanida caprese
amanida amb tomàquet cor de bou, mozzarella de Búfala campana i pesto 12,50€
-
Amanida d’alvocat i salmó fumat i nous
12,80€
-
Burrata amb mortadella de Bologna IGP, pesto i festucs
15,50€
-
Burrata amb anxoves de l’Escala, tomàquet cor de bou, olives i tàperes
15,50€
-
Carpaccio de bresaola de bou amb rucula, peres i parmesà
14,50€
-
Taula d’embotits italians i formatges amb mel i malmelada de bitxo
17,50€
-
Burrata fumada als dos pestos amb pesto verde de alfàbrega i pesto vermell de tomàquet sec
15,50€

Primers
-
Tagliatelle al pesto genovès
13,50€
-
Spaghetti a la carbonara amb cansalada, rovell d’ou ceba, parmesà i pecorino
13,50€
-
Mezzelune amb Bolonyesa de Black Angus i porc Duroc amb pancetta, farcides de burrata, tomàquet i alfàbrega
15,50€
-
Macarrons frescos all’arrabbiata (picant!), amb salsa de tomàquet, all, bitxo, formatge pecorino i julivert
10,80€
-
Macarrons amb tomàquet i parmesà (per a nens)
9,00€
-
Nyoqui a la Sorrentina amb tomàquet, mozzarella de búfala, alfàbrega i parmesà
12,50€
Tovallons de carbassa (pasta farcida) amb mantega de tòfona blanca, salvia i parmesà
14,50€
-
Risotto amb carxofes, cansalada, formatge taleggio i parmesà
14,50€

Segons
-
Albergínies a la parmigiana
14,50 €
-
Peix fregit de mercat (sípia, gambes, xipirons i seitó)
14,50 €
-
Costelles de porc Duroc lacades amb mel de romaní, a baixa temperatura, amb patates i amanida
15,50€
-
Milanesa de pollastre amb patates i amanida (per a nens)
9,00 €
-
Porchetta di Ariccia IGP (porc rostit amb herbes) amb patates i amanida
13,50€
-
Galta de porc a baixa temperatura a la garnatxa dolça de l’Empordà
14,80€
-
Steak tartar de vedella amb sabaiò de parmesà i caponata de verduretes agridolçes
16,850€

Pizzes
-
Margherita (tomàquet, mozzarella i orenga)
9,50€
-
Prosciutto e funghi (tomàquet, mozzarella, pernil, dolç i xampinyons)
10,80€
-
Diavola (tomàquet, mozzarella, salami picant)
11,50€
-
4 Estacions (tomàquet, mozzarella, carxofes, olives, xampinyons, pernil dolç)
13,50€
-
Búfala (tomàquet, mozzarella de búfala, alfàbrega)
12,00€
-
Vegana (tomàquet, carxofes, olives, xampinyons, ceba)
12,80€
-
4 Formatges (tomàquet, mozzarella, gorgonzola, taleggio i parmesà)
13,50€
-
Bonítol (tomàquet, mozzarella, ceba, bonitol del nord)
14,00€
-
Salmó (tomàquet, mozzarella de búfala, salmó fumat)
14,00 €
-
Scamorza i Pancetta (tomàquet, mozzarella, scamorza, fumada, cansalada, ceba i ou)
14,80€
-
Parma (tomàquet, mozzarella de búfala i pernil de Parma)
14,80€
-
Viciosa (tomàquet, mozzarella de búfala, pernil fumat, rucola, parmesà)
14,80€
-
Gourmet (tomàquet, mozzarella, burrata, pernil de Parma i oli de tòfona)
15,00€
-
Super Napoli (tomàquet, mozzarella, burrata, anxoves, tàperes i olives)
15,20€
-
Porchetta (tomàquet, mozzarella de búfala i porc rostit)
15,00€
Pizzes blanques (sense tomàquet)
-
Bitxo Italià (all, mozzarella de búfala, xerri, anxoves, oli picant)
14,80 €
-
Speck e Gorgonzola (mozzarella, gorgonzola, i pernil fumat)
13,20 €
-
Chevre (mozzarella, formatge chevre, nous i mel)
12,50 €
-
Primavera (mozzarella de búfala, all, xerri, olives i rúcula)
14,00 €
-
Del chef (mozzarella, scamorza fumada, ceba, xampinyons, mortadella IGP i festucs)
14,80 €

Postres casolans
-
Panettone amb crema de mascarpone i coulis de cireres
5,50€
-
Tiramisù
5,50€
-
Cheesecake de xocolata blanca i negra
5,80€
-
Pannacotta de menta amb coulis de limoncello
4,50€
-
Strudel de poma amb panses, canyella i mel
5,20€
-
Cannolo siciliano farcit de ricotta i perles de xocolata, amb festucs
5,00€
-
Gelat de xocolata belga o sorbet de maduixes
4,00€