Vine a sopar la nit de cap d’any, rebre el any 2023 al nostre restaurant.
Podràs degustar aquest menú especialment pensat per a una nit tan emotiva.
Degustaciò d’entrants
Tartare de black angus amb rovell d’ou curat I tófona d’hivern
Coca de focaccia amb tomàquet xerri, alvocat, salmò fumat i sesàm negre
Crema de carxofa amb morro de bacallà



Plats a escollir
Cotechino (melos de peu de porc) amb cremos de llenties vermelles i cruixent de polenta
Filet de vedella amb crema de ceps i verduretes
Caciucco Livornes (sopa cremosa amb rap, xipirons, sípia, gambes, llangostins i musclos) amb torradetes
Risotto amb radicchio vermell, ceps, Taleggio, parmesà i tófona d’hivern
Postres
Tiramisú de Baileys i xocolata
Banana Bread amb dolç de llet i chantilly de cacao 90%
Tatín de pera escalivada tebi amb gelat de vainilla bourbon
Pannetone amb mousse de mascarpone i coulis de fruits vermell
Celler:
Chianti superior le due Arbie – Muller Turghau Kaltern
Brindis amb Prosecco Millesimato Ville d’Arfanta
Raim de la sort
Bossa de cotilló
Cafè
80 euros
Descarrega el menu de cap d’any en PDF.
Pots fer reserves online o en els telèfons 938 13 41 52 o whatsapp 659 07 62 15