Menú diari
Entrants
-
Amanida Graga, verda amb tomàquet, olives, cogombres i formatge feta
-
Arancini de carxofes i cansalada amb cor de formatge fos (croquetons de risotto)
-
Tauleta d’embutits italians variats
-
Bruschetta Viciosa, torrada amb speck, rúcula i parmesà
-
Burrata amb tomàquet xerri, pernil de Parma i rúcula (supl 3,50€)
Plats
-
Tagliatelle a la Caruzo, amb xampinyons, ceba, pernil dolç, crema de llet i parmesà
-
Macarrons a l’Arrabbiata, amb salsa de tomàquet, bitxo, formatge pecorino i julivert
-
Spaghetti a la Carbonara, amb rovell d’ou, cansalada, ceba, parmesà i pecorino
-
Risotto de carxofes, cansalada i formatge taleggio
-
Porchetta d’Ariccia (porc rostit amb herbes) amb patates i amanida
-
Galta de porc Duroc a la garnatxa dolça de l’Empordà (supl 3,50€)
-
Steak Tartar amb sabaió de parmesà i caponata de verdures (supl 3,50€)
– Pizza amb dos ingredients:
Pernil dolç, salame picant, xampinyons, carxofes, chevre, olives, rúcula, ceba, anxoves.
Amb suplement de 3 € pots afegir 1 d’aquests ingredients: burrata, mozzarella de bùfala,
pernil de Parma, Speck (pernil fumat), Cansalada, Mortadella igp Bolonya,
Porchetta d’Ariccia (porc rostit d’Ariccia amb herbes).
Postres
Cheese Cake de maracuyá
Tartaleta de peres confitades i xocolata
Pannacotta de menta amb coulis de limoncello
Cannolo siciliano farcit de ricotta i xocolata amb festucs
Meló
*********************************************************
14,90 €
Begudo no inclosa
En cas d’al·lèrgies preguem comunicar-ho al personal.
Aquest menú és individual, i per a taules de màxim 8 comensals. Les taules es cobren completes.
Dimécres, dijous i divendres feiners al migdia.