Menú Diari
Entrants
-Croquetes de bacallà
-Amanida verda amb tomàquet xerri, anxoves, nous i formatge pecorino
-Torrada amb camembert de búfala de tòfona, ruca i xerri
-Burrata amb mortadella IGP, pesto i festucs (supl 3,5€)
-Carpaccio de tonyina fumada amb maduixes, alvocat i nous (supl 3,5€)
Plats
-Delicia de llobarro (pasta farcida) amb all, oli, Bottarga i julivert
-Alberginies a la Parmigiana, al forn amb tomàquet i formatges
-Spaghetti a la Carbonara, amb rovell d’ou, cansalada, ceba, parmesà i pecorino
-Roast Beef amb ruca, formatge pecorino en llasques i mostassa amb mel
-Risotto amb cansalada, carxofes, taleggio i parmesà
-Costelles de porc Duroc a baixa temperatura laquades amb mel (supl 3,5€)
-Pizza amb dos ingredients:
Pernil dolç, salame picant, xampinyons, carxofes, chevre, olives, rúcula, ceba, anxoves.
Amb suplement de 3 € pots afegir 1 d’aquests ingredients: burrata, mozzarella de bùfala, pernil de Parma, Speck (pernil fumat), Cansalada, Mortadella igp Bolonya, Porchetta d’Ariccia (porc rostit d’Ariccia amb herbes).
Postres
Tartaleta de carbassa confitada i xocolata negra
Cannolo siciliano farcit de ricotta i xocolata amb festucs
Pannacotta de naibus amb coulis de cireres negres
Iogurt natural amb mel
Meló
13,50 € Beguda no inclosa
No es fa mig menú. En cas d’al·lèrgies preguem comunicar-ho al personal.
Aquest menú s’ofereix a taules de màxim 8 persones, per grups més numerosos oferim la carta.
Dimecres, dijous i divendres, excepto festius