Menú diari
Entrants
-Amanida Pugliese, verda amb olives, tomàquet sec, ceba, formatge scamorza i taralli
-Croquetes de Bacallà amb maionesa de safrà
-Focaccia al oli d’alf àbrega amb Speck IGP (pernil fumat)
-Tartar de salmó fumar amb carbassó, alvocat, jenjibre i nous (supl 3,50€)
-Burrata fumada amb pesto de rúcula i tomàquet (supl 3,50€)
Plats
-Spaghetti a la Carbonara, amb rovell d’ou, cansalada, ceba, parmesà i pecorino
-Macarrons al Bitxo, amb all, oli, bitxo i parmesà
-Risotto de safà, cansalada i ceps amb formatge taleggio
-Tagliatelle al Pomodoro, amb all, tomàquet fresc, alfàbrega i parmesà
-Hamburguesa de pollastre de corral amb parmentier de tòfona, safrà i parmesà
-Albergínies a la Parmigiana (supl 3,50€)
-Steak Tartar amb sabaió de parmesà i caponata de verdures (supl 3,50€)
– Pizza amb dos ingredients:
Pernil dolç, salame picant, xampinyons, carxofes, chevre, olives, rúcula, ceba, anxoves.
Amb suplement de 3 € pots afegir 1 d’aquests ingredients: burrata, mozzarella de bùfala,
pernil de Parma, Speck (pernil fumat), Cansalada, Mortadella igp Bolonya,
Porchetta d’Ariccia (porc rostit d’Ariccia amb herbes).
Postres
Cannolo siciliano de ricotta, xocolata i festúcs
Tartaleta de figues confitats i xocolata
Cheese cake de maracuyà
Gelat de xocolata
Sorbet de llimona
-Pinxos de meló, pernil de Parma i tomàquet xerri
–Arancini (croquetons de risotto) de ceps, cansalada i zafrà amb maionessa d’alvocat
-Amanida verda amb tomàquet sec, scamorza fumada, ametlles torrades i panses
-Carpaccio de tonyina fumada amb rúcula, cítirics i alvocat (supl 3,50€)
-Burrata amb anxoves, tomàquet, olives i alfàbrega (supl 3,50€)
Plats
-Spaghetti a la Carbonara, amb rovell d’ou, cansalada, ceba, parmesà i pecorino
-Macarrons a la Boscaiola, amb botifarra, bolets, parmesà i julivert
-Tagliatelle al Pomodoro i burrata, amb all, tomàquet fresc, burrata fumada i alfàbrega
-Porchetta d’Ariccia (porc rostit amb herbes) amb verduretes
-Risotto de carxofes, cansalada i formatge fontina
-Nyoquis amb salsa de mascarpone i tomàquet
-Albergínies a la Parmigiana, al forn amb tomàquet i formatge (supl 2,50€)
-Steack Tartar de vaca vella ecológica del Pallars Jussà (supl 3,50€) amb sabaió de rovell d’ou i parmesà, pa carasau i caponata de verdures agrodolçes
– Pizza amb dos ingredients:
Pernil dolç, salame picant, xampinyons, carxofes, chevre, olives, rúcula, ceba, anxoves.
Amb suplement de 3 € pots afegir 1 d’aquests ingredients: burrata, mozzarella de bùfala,
pernil de Parma, Speck (pernil fumat), Cansalada, Mortadella igp Bolonya,
Porchetta d’Ariccia (porc rostit d’Ariccia amb herbes).
Postres
Cannolo siciliano de ricotta, xocolata i festúcs
Tartaleta de nabius i xococolata blanca
Pannacotta de xocolata i avellanes
Iogurt natural amb mel
Meló
*********************************************************
14,90 €
Begudo no inclosa
En cas d’al·lèrgies preguem comunicar-ho al personal.
Aquest menú és individual, i per a taules de màxim 8 comensals. Les taules es cobren completes.
Dimécres, dijous i divendres feiners al migdia.