Entrants
– Amanida de frégola amb tomàquet xerri, olives, alfàbrega, salmó fumat i allioli
– Tauleta d’embotits italians amb grissini Cristal
-Amanida verda amb alvocat, taronja, fonoll i tonyina fumada
– Burrata amb anxoves i tomàquet (supl 3,50€)
– Vitel tonnè, vedella freda amb salsa de tonyina, anxoves i taperes (supl 3,5 €)
Plats
– Tagliatelle a la Arrabbiata, amb salsa de tomàquet, bitxo i formatge pecorino
-Spaghetti a la Carbonara, amb rovell d’ou, cansalada, ceba, parmesà i pecorino
-Tagliatelle al Pomodoro, amb tomàquet fresc, all, alfàbrega i parmesà
-Roast Beef de vedella amb rúcula i parmesà
– Albergínies a la Parmigiana, al forn amb formatge i tomàquet (supl 3,50€)
– Magret d’ànec a baixa temperatura amb cítics (supl 5,50€)
– Pizza amb dos ingredients:
Pernil dolç, salame picant, xampinyons, carxofes, chevre, olives, rúcula, ceba, anxoves.
Amb suplement de 3 € pots afegir 1 d’aquests ingredients: burrata, mozzarella de bùfala, pernil de Parma, Speck (pernil fumat), Cansalada, Mortadella igp Bolonya, Porchetta d’Ariccia (porc rostit d’Ariccia amb herbes).
Postres
Tartaleta de nabius i xocolata blanca
Meló
Iogurt natural amb mel
Cheese cake de fruist del bosc
Pastis de Belen
13,50 € Beguda no inclosa
El menú és indivual i no es fa mig menú. Aquest menú s’ofereix a taules de màxim 8 persones, per grups més numerosos oferim la carta.
En cas d’al·lèrgies preguem comunicar-ho al personal.